Gastroskopi, koloskopi och nu idag kapselendoskopi. Ja nu är mellangärdet genomgånget  på konstens alla olika sätt, det ena mer pinande än det andra. Gastroskopin var rena semestern mot koloskopin och dagens kamerasväljning var en "piece of cake". MEN inget var värre än förberedelserna att dricka det hemskaste av allt rinnande som människan ibland måste stoppa i sig - laxermedel. Skulle vara tvungen att få i mig några liter innan 22.00 i går kväll...kl 24.00 satt jag fortfarande med en halv liter kvar och hulkade och förbannade det hela. Aldrig mer...då må dom hellre få sätta kniven i mig istället.

Men nu är det gjort och ve den som vill utsätta min arma kropp för detta igen..

Hungrig efter allt fastande och tarmspolande blev det rejäla måltider idag. Karre med ris till lunch och kyckling med ris till middag. Hungern ÄR bästa kryddan. Den lilla svalda kamerakapseln får gott sällskap när den närmar sig utgången s.a.s.

 Izie har tvingats upp tidigt nu två dagar i rad, lasarett idag och veterinärdag igår för matte. Kl 06.30 är inte någon morgontid som passar "Fisan", nää före 8.30 skall inga chowar behöva stiga upp. Så nu sover hon som en stock ....efter kvällsrundan.

Tjingeling ❤️