Ja, man kan verkligen glatt konstatera att vädret denna maj månad onekligen har varit skönt, strålande sol och värme som hållit sig öcer 20 grader. Vi åkte till Mårdsjön så Izie fic svalka sig. Det var varmt i vattnet och även jag var i vattnet, dock utan att doppa mig.

Det har varit mycket pyssel med trädgården. Plantor har kunnats bäras ut i växthuset långt tidigare än vanligt. Även potatis och grönsaker sattes. Fick några hallonbuskar av min mor i födelsedagspresent som jag önskat.

Det har ju som vanligt varit fullt upp med djurskyddsarbete under vintern och våren. Så jag beslutade mig för att ta välbehövlig semester några veckor från uppdragen. Nåja helt blev det inte riktigt då jag såg till att de katter som behövde besök hos veterinären för kastrering m.m. kom sig dit..

Maya Smultronnos är dock inte kastrerad ännu utan har löpt under ylande former..

Jag hade middag både med Doggy-tjejerna Kicki o Lena samt HH-brudarna. Det blev även en utemiddag på Pinchos med dressyrgänget.

Söndagen den 20 maj ställde jag upp som funktionär på Umeå Brukshunds tävling. Dagen bjöd på strålande sol och värme i skogen, där jag var spårmottagare. Roligt och lite nostalgist..

Jag och Pedro på den tiden det begav sig..

Vi åkte till Gimo, Östhammar på Enduro SM. Det var en varm dag och en hård tävling men C kom i mål och var nöjd, men tämligen trött.

Den 30 firade vi Tennbröllop, ja firade och firade...Vi tog en lunch på Kvarkenfisk två dagar senare, men gott var det..älskar rökta räkor..

Jag startade upp en ny fb sida som heter Änglakraft, där jag delar med mig av min mediala resa. Vill även du vara med så säg bara till.. 

Har även fått chans att träna mer på kanalisering och regression denna månad och det har varit både spännande och givande.

Skutte blev biten av nåt otyg och svällde upp och såg ut som en padda. Fick åka akut till Vettris för cortison och vätska. Gick som tur var över fort..

Nu är vi inne i juni månad och jag hoppas den blir lika varm och fin.. Men just nu idag är det 9 grader och lite småregn så vi får hoppas på bättring. Vi mår alla gott här på Fagergården och ser fram emot sommar och sol.

Ha det så gott ni med alla bloggläsare.💕

Tjingeling så länge 🌞