Så är jag åter hemma igen efter helgens kurs. Hur var det då undrar ni ??

Jo det var precis så bra som jag önskat. Vi fick verkligen lära genom att göra. Vår kursledare Anna-Lena Wikström (känd från tv och tidningar) berättade, visade och lotsade oss igenom övningar och prövningar. Vi var 13 glada deltagare från Kiruna i norr till Gävle i söder som redan ser fram emot nästa kurshelg.

Lördagen ägnade vi åt readings, dvs kontakt med andar, hur man kontaktar och kommunicerar. Vi läste av varandra.. nutid, dåtid, framtid..denna övning var lite svårare.  Sen var det healingövningar och en massa andra saker. Tycker vi fick vara med om så mycket fascinerande .. så vi var alla ganska trötta när vi slutade vid 18 tiden.

Vi fem som bodde på vandrarhemmet åkte och käkade på Kinarestaurang innan vi åkte tillbaka. Jag stöp i säng redan före 20 och så gjorde även övriga.

Kall söndagmorgon -17. Denna dag ägnades år energiöverföring m.m . Det gäller att sätta fokus på bra energier i livet =) Vi pratade om auran, hur man jobbar med försvunna saker, hur man rensar hus, sen byggde vi även på gårdagens övningar.

Anna-Lena är verkligen en kursledare i min smak. Inga krusiduller, utan allt är enkelt och inget större hokus-pokus. Hon vill verkligen att alla skall få chansen att lära sig på sitt sätt. Mycket är utifrån den lapplänska traditionen som hon är uppväxt med.

Jämför jag med kursen med Birkan så var denna kurs hälften så dyr men dubbelt så bra och givande.

Styrde in på Fagergården exakt 20.00 i går kväll. Alla glada. Skulle sen packa upp min väska. när det sa.. pang i ryggen. Fick nån typ av ryggskott, så det var bara att stoppa i sig en panodil och lägga sig under täcket. Idag känns det bättre som tur är...och jag hoppas det fortsätter den vägen.

Nästa kurshelg blir i slutet av april..ser fram emot det men gruvar för att åter igen behöva köra över Alnöbron,,suck

Tjingeling ♥