Blogginläggen blir inte allt för täta nu för tiden..

Mycket av det jag förr skrivit i bloggen tar jag numera på Facebook, dessutom försöker jag dela med mig av min mediala resa i min fb grupp ” Änglakraft”.

Det är roligt att få dela med sig och väldigt kul att ha så många följare i den gruppen 😄

Intresset för bloggar verkar ha dalat de sista åren. Tror inte att någon av de bloggar jag tidigare följt finns kvar idag.  Tycker det är lite synt då ett inlägg i bloggen oftast blir”mer+ än ett inlägg i fb.

Själv verkar jag inte heller ha så många bloggläsare kvar. Annat var det den tiden man låg på sjukhus och alla ville veta läget.

Men jag tycker det är kul att dyka in här ibland och skriva i min ”dagbok”..

Som vanligt så tar djurskyddet upp en stor del av min tid..Jag mår bra men ibland säger kroppen stopp och då är jag som en zombie någon dag och hämtar krafter. Idag är en sådan dag..Då tar jag det lugnt och skriver lite här och i +Änglakraft”. Så hoppas jag att energin är tillbaka i morgon då jag har fullt upp på min agenda.

Kram på er eventuella läsare ❤️