Tusan vad tiden går fort, tycker det var nyss detta spektakel gick av stapeln. Men nu sitter man här igen med datorn i knäet och laddar för kreationer, dekorationer, sångvariationer och sensationer. Vad månde komma denna gång, skall det överhuvudtaget vara nåt som går hem hos publiken här på Fagergården?  Spänningen är ooooliiiiiideliig. Mest för att det är kallt och blåsigt ute..antennen har spunk och bild o ljud fladdrar hit och dit. Skall det gå som för Carola..allt blir svart och Mello blir pausat på oviss tid.

Hur har jag då laddat upp...

Noll.. Inget fika, ingen dryck, inge chips eller popcorn. Izie har fisit, så luften i rummet är inte heller någon tjusning direkt. Kissarna har intagit soffan med mig..så fika or not....LETS GOOO !!!

Jaså Karlstad..hhmm... Nää..bildljusfladder är inte min grej..och då syftar jag inte på antennen.

Modernt skall det vara typ..men jag får nån konstig association till nazister med flaggor, tur att Gull-David kommer in och reder upp allt. MEN vad har hänt med håret ..han ser ut som en skrämd tupp och ljuset fladdrar hit och dit och låten är kass. Kunde börjat bättre..Men himla skönt med lite norrländskt i tonen.

What..en guldkalkon dyker upp...vad var det ??

Nu är det time..

1. Sigrid B

Tänkte först ..what Bonderyttarinnan..men näää...så hejigt fick vi det inte. MEEENNN vad har dom på sig ?? En dag på stranden med mina tonårskompisar..SÅÅÅ hejdlöst dålig låt..kanske nåt för typ ett division 3 lag i hockey eller nåt sånt, där man får ÅÅÅA och heja..

Guldkalkonen igen ...vem är han ??

2. John

Lite otippat med piano och smäktande röst...jag blir allt lite ställd här..Så stiger han upp och börjar gestikulera med högerhanden. Så kom det OOOOÅÅÅ även i denna låt och då fallerar den helt. Lägger den i "sådär - facket".

What..har han TVÅ kavajer på sig nu, David ??

3. Renaida

Härligt röst..gillar.. MEN har hon arbetsbyxen från Jula på sig ?? Låten känns oerhört bekant..Och dansande holländare i gympakläder...

4, Edvard

Vojne,vojne. HJÄLP..Povel Ramel revy...Vad gör den här..men dom måste väl ha med nåt som sticker ut och gör att de övriga blir någorlunda hörbara. Jag blir bara matt....vill gå och kissa men behöver inte..suck..äntligen över..må den aldrig återvända.

5. Kicki

She,s back ..NEEJJ inte svenska...blir inte bra ..svensktoppen...lamt,tamt och allmänt enformigt..funkar definitivt inte för den internationella publiken eller för mig för den delen...inga bra vibrationen här inte.

Vasa han PAPFREDDIE ??... guldkalkonen har ruggat fjädrarna och fått en ny skrud.

6. Kamferdrops

Man upphör aldrig att förvånas...blev det Bolibompa nu ? Och så dyker Tobbe Trollkarl upp.... JAA ..det ÄR Bolibompa...Vilket spektakel..Vad gör jag här..varför läser jag inte en god bok istället ??

PAUS  Och en nedbantad Book dyker upp...inte den Bok jag tänkte på direkt..

7. Benjamin

Lite souligt här...inte min tekopp direkt...

Guldkalkonen...vad gör han där ???

Jag är besviken ..inte så mycket som ett litet heja-på-dig-känsla för någon finns i mitt huvud. INGEN bör går vidare och INGEN kommer någonsin att vinna min röst iaf. Har nu lust att tjacka spikskor och listigt dra iväg.

Men om jag bara MÅSTE välja...SUCK okey...Nummer 3...men ..I REST MY CASE.

EBBOT

Jag gillar verkligen INTE Ebbot..har aldrig gjort och kommer knappast att göra heller och denna totala sågning av "Sånt är livet" borde svenska folket varit förskonade från.

OCH vad gör barnen där ???

OCH Guldkalkonen ????

Edvard vidare....Nu skiter jag i detta !!!!