Jag måste nu berätta för er om min tur till staden i em. Efter att ha lagat middag till maken C  (blodpudding med lingonsylt), så tog jag Herman (ja, efter alla bilproblem har han nu fått ett namn, vi får väl an se om det har någon större betydelse för framtidens reparationer). What ever...... Första stoppet blev på Ica i stora byn där jag skulle hämta ut ett paket som visade sig ha fastnat i Ånge?! Så jag får återkomma i morgon om detta. Nåväl, sen vidare på motorvägen till staan och den stora bokhandeln. Det bidde tre böcker på rea, bl.a denna... Jag är lite inne på soppor just nu, undrar om det är för att det börjar bli kallare..

Sen skulle jag ha hälsat på min änglavän.. som visade sig vara förkyld, så det kunde jag glömma.. Åkte till Coop för att se på duschdraperier.. tyvärr var dom både tråkiga och dyra, skulle vilja ha ett lite annorlund med gula ankor eller nåt liknande annorlunda... Nån som har nåt tips?? Köpte 6 jättefina glas istället för 80:- i "min" färg. Sen en sväng förbi Plantagen för två blomfat i plast.

Sen till det väsentliga som hände. När jag hade några km kvar hem så ser jag plötsligt vid vägkanten en liten kisse sittande. Jag fortsätter men efter nån km så inser jag att jag måste bara vända, ångesten har krypit på. Så jag kör tillbaka och där sitter han nu en bit in i skogen. Sätter mig på huk och pratar med kissen, ser att den är rätt ung, men ser inte mager ut. Till slut så kommer den fram och jag kan klia på den och lyfta upp den. Stoppar in den i bilen och bestämmer mig för att köra till närmsta gård en bit bort. Det visar sig att den hör hemma där, men är en ung hittekatt, så dom var väldigt glada att jag tagit den med mig och jag kunde åka hem med med vissheten att kunna sova gott inatt.

Gulle var lite för trött för att orka inspektera kvällens inköp!