Katterna på gården.    De senaste 15 årens katter i mitt liv.

Älskade och de som flyttat till katthimlen - saknade.

 

Casper - . Tog vi från ett katthem. Ålder ca 1 år när han kom. Var lite handikappad sista åren efter ett hopp från stallvinden då ena benmuskeln blev skadad. Var husses gosekisse. Blev ca 14 år. begravd här på gården.

Nasseman -  född i hissjö 1995 där jag hämtade honom. En riktig gosekisse som ville ha matte för sig själv. Flyttade till katthimlen i december förra året var då 15 år.

 

Skutte - kom till oss från djurskyddet 2007- hade då levt utomhus i flera månader och var en mager men pratglad kisse på ca 1,5 år. Har nu blivit rund om magen och funnit sig väl till rätta på gården och är en stor musjägare.

Gulle - (S*Ildrasies van Persie). Fick jag av en barndomsvän som föder upp Norska Skogskatter.. Lovade henne vara med på en utställning men om Gulle inte gillade det skulle jag åka hem med honom direkt.. Han hade inga problem och trots att matte inte är någon större fan av kattutställningar har han nu blivit champion och även tagit ett cert i utlandet.. Älskar att pussas och sova under täcket med matte. Blir två år i feb.

Lill Messi - (S*Ildrasies Messi) köpte honom Lena som jag fick Gulle av. Hade varit svårt sjuk som liten och var minst i kullen men klart sötast. Så han blev det. Kurrar gärna och sover helst under mattes haka. Blir ett år i april..

Dom tre musketörerna......