Jippi..börjar med en av mina favvo-disco-låter "Staying Alive "..bådar gott..

Var är vi ??? Jaha Göteborg..då är det väl risk att det hela blir bortblåst av en stormvind med tanke på hur vädret är i denna stad.

Känner mig något mildare denna gång..hmm

Kan inte bestämma mig för om jag gillar badrocken eller ej..får fundera.

1. Samir o Viktor

Jag är för gammal för sånt här och klart den går vidare för alla är inte lika gammal som mig som hellre har Bee Gees. Snacka om sämsta texten..shuffla, shuffla är inte det nån typ av spel ?? Saxofonisten behållningen i detta nummer

NEEJ.. Bronskalkonen har dykt upp igen ..

2. Ida Redig

Skall det här vara en pop låt...vilket skämt !!! Jag får krypningr av låten som skriker Linda Bengtzing. Så så så så dålig låt, bara refrängens enformiga upprepande är lyssningsbar.... ta mig bort här ifrån. Vad gör jag här ? Varför ? Varför ?

Jag vet inte om den här svarta dressen är bättre än morgon rocken ...hmmm med brosch

3. Jonas Gardell

En sjungande Gardell är verkligen inte det jag vill höra på. Han kan få prata...men det här..HJÄLP..nästan som Rickard Wolf...ingen jag heller vill höra sjungande.. JAG BLIR SÅÅÅ UPPGIVEN.. VARFÖR hör jag på detta frivilligt ?????????????????????????? Detta var ju nästan värre än Edvard Blom eller ?????????????????????

Sverigelådan ännu ett sånt där inslag som väcker funderingar...OM DETTA PROGRAMS BEFINTLIGHET

4. Margareth

Varför har de tejp på magen ?? Minst sämst hittills..Kan nog göra sig bland ungdomarna i de europeiska medelhavsbaden. Men jag säjer no,no..

5. Stiko

Nej nu ger jag snart upp..Vad är det frågan upp ?? Är de sådana här låtar som Sverige presterar så Vill Jag Inte Vara Med..Jag orkar knappt kommentera längre....

Anna Book reklam..det är måste vara sämsta inslagen mellan låtarna någonsin..

6. Mimi

Country style..hiiayy.. och sen ballade det hela helt ur..och det kom en massa oooaaaaahh.. Jackan ser ut som hon har fyra armar..en röd bläckfisk som ger ljud.

7. Liamoo

Jag bara hatar sån här pratmusik..Say no more..


Såå rent djuriskt dåliga låtar..detta är verkligen inte nåt jag skulle lyssna frivilligt på igen. Vilken grinig gammal kärring jag är...

Här sitter man en lördagkväll och lyssnar på riktig skitmusik. Måste rensa öronen med nån som kan det här med röst o låt som håller genom tiderna.


Gonatt ♥