Jag har fått en utmaning av Tiger att skriva om en person som har betytt mycket för mig...OJ Oj vad jag har funderat...och funderat igen...och till slut kommit fram till följande:   Det är såå många som har betytt sååå mycket för mig...men så här blir det.

* Nära och Kära, Släkt, Vänner och dom jag knappt känner... Har gett mig värme, kärlek, respekt, omtanke, peppning, support ...Ja allt det goda som en människa behöver i livet. Detta har format mig till den människa jag är idag, med en styrka och "tjurighet" som gjort att jag kunna ta mig genom de sista tunga åren med livet och glädjen i behåll.

* "Mitt" sjukvårdsteam med min läkare i spetsen på lungan i Umeå som har månat såå om mig och hjälpt mig genom åren.

* Neurokirurgen i Umeå med "Världens bästa" neurokirurg, Shahidi...Som tillbringade 9 timmar sittande vid ett mikroskåp där min hjärntumör opererades bort.
Samt transplantationsteamet på Sahlgrenska i Göteborg som gav mig luften och livet tillbaka. Detta har så klart betytt allt.. att jag får fortsätt leva ett tag till, att livet är åter.

* Sist men inte min bästaste mor, som är så bra som en mor skall vara...Puss! Och självklart min gamle far som dock inte kunnat vara medveten om alla påfrestelser i mitt liv.
 
* och så min käraste C.
Vars liv har fått kantats av oro och ängslan så lång tid
Som har fått vara med om mina 7 svåra operationer samt alla andra mindre ingrepp och svåra stunder
Som har tillbringat många timmar på intensivvårdsavdelningar
Som har baddat pannan, matat, tagit hand om mig
Som har tagit hand om hästar, hund och katter...alla de gånger jag legat på lasarett.
Som är min bästaste vän och världens snällaste
Som "nästan" är en lika stor djurvän som mig
Som får mig att skratta och må bra
Som jag inte velat eller kan vara utan på livets vägar

Som ni ser är detta en hyllning till de underbara människor som kantat och format mitt liv. Ett stort TACK till Er och må livet vara på Er sida... KRAM!

Ps! Skickar denna utmaning vidare till er bloggare som "vågar" plocka upp den kastade handsken.....